Avui dimecres, 2 de juny  ha tingut lloc al pati del Casal de la Gent Gran, una trobada participativa dels Pressupostos participatius 2021/22. L’acte ha tingut una bona acollida amb gairebé 60 participants.

Després de la sessió de presentació pública del passat divendres 28 de maig que va donar el tret de sortida a la difusió i recollida de propostes, en la trobada d’avui, adreçada a la gent gran del municipi, s’ha presentat el procés de pressupostos participatius a les prop de 60 persones assistents i s’ha obert una sessió de reflexió i de debat entorn a l’elaboració de propostes.

En aquesta segona edició dels pressupostos participatius es destina una partida de 130.000 per poder executar  les propostes que presenti la ciutadania de Cunit i que després d’un procés de validació, es posin a votació per ser escollides per la mateixa ciutadania.

Els pressupostos participatius estan oberts a totes les persones empadronades a Cunit majors de 16 anys i a les entitats inscrites en el Registre Municipal d’Entitats i Col·lectius Locals.

Després d’aquesta sessió, s’han organitzat un seguit de punts de dinamització dels pressupostos participatius per donar a conèixer el procés a tota la ciutadania i informar sobre l’elaboració i presentació de propostes.

Podeu trobar els punts de dinamització en les dates i llocs següents:

  • 7 de juny, de 10:00 a 14:00 h, itinerant a l’entorn de les escoles Els Cossetans i Solcunit
  • 9 de juny, de 10:00 a 14:00 h, a l’Av. de Barcelona – davant Bonpreu – Escola Pompeu Fabra
  • 14 de juny, de 16.00 a 20.00 h, a l’estació de Renfe
  • 17 de juny, de 9:30 a 12:30 h, al mercat setmanal

Teniu temps fins  al proper 25 de juny per presentar propostes.

Trobareu tota la informació sobre el procés i sobre les condicions de les propostes a  la plataforma de participació ciutadana de l’Ajuntament Decidim Cunit.