Cunit acaba d’estrenar mobiliari al centre del municipi. Fa menys d’una setmana, i coincidint amb l’inici de la campanya de nadal, es van instal·lar noves jardineres en els carrers més cèntrics amb plantes per substituir les de ferro malmeses pel pas del temps. Després de dos dies de la seva instal·lació, ja van desaparèixer algunes de les flors de les noves torretes i avui ha aparegut una jardinera grafitejada.

L’Ajuntament vol fer una crida contra aquests actes vandàlics. El govern ha apostat enguany per a millorar la cara del centre del municipi i així ajudar a promocionar el comerç de proximitat amb activitats i amb nous elements de decoració nadalencs.

Per això demana la col·laboració ciutadana per posar en coneixement de la Policia Local qualsevol acció incívica que es localitzi (977675048) en qualsevol punt del municipi.

Trobar-se imatges de bancs pintats, jardineres sense plantes, excrements de gossos, entre d’altres, són situacions desagradables productes de l’incivisme, que suposa despeses extraordinàries a l’Ajuntament, però en definitiva, a la població.