Cunit serà la seu aquest cap de setmana del TROFEU TGN AVANÇAT NIVELLS 8-9 i 10.

Al llarg de dissabte i diumenge se celebrarà al pavelló municipal els Joncs el trofeu de Patinatge artístic dels nivells 8-10, en ell participaran patinadors de la província de Tarragona, però també de Lleida, Girona i Barcelona.

Un cop més, el nostre municipi és escollit per desenvolupar un esdeveniment esportiu que atraurà esportistes i visitants d’arreu del territori, conjugant la promoció esportiva i el foment de l’esport amb aspectes de comerç i turisme, importants per la dinamització de Cunit i la seva progressió.

El regidor d’Esports Xavier Lorenzo comenta al respecte:

“Continuem treballant per atreure esdeveniments i activitats al llarg de l’any, amb la intenció d’atreure visitants, no solament en l’època estival, sinó també en la resta de mesos. Aquest fet ha de suposar un benefici pels comerços i hostaleria del municipi, alhora que ajudar a posicionar el nom de Cunit com destinació esportiva i turística. De la mateixa forma, la millora del teixit esportiu i les sinergies amb les entitats esportives, ha de suposar un pas endavant de tota l’oferta esportiva pels ciutadans de Cunit. Tot això es veurà reflectit en el Pla estratègic de l’Esport que esperem aviat pugui presentar-se a la ciutadania amb un procés participatiu”.