Cunit amb la Marató de Tv3 del 15 de desembre

El municipi a través de les AMPAs de les tres escoles (Pompeu Fabra, Sòlcunit i Cossetans) organitzen diverses activitats en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada a les enfermetats minoritàries:

  • Monòlegs a favor de la Marató de TV3 per les malalties minoritàries  a càrrec del Guillem Estadella el  dissabte 7 de desembre de 2019 a les 19h al Casal Municipal de Cunit. Entrada 5 euros. Tots els beneficis aniran per a la investigació de les malalties minoritàries
  • Xerrada de sensibilització malalties minoritàries a càrrec Lucía Ríos (Presidenta de l’Associació contra el càncer de L’Hospitalet de Llobregat i responsable de la delegació de Catalunya de l’ Associació d’afectats de neurofibromatosis) el divendres 13 de desembre de 2019 a les 18h a la Biblioteca  Municipal Marta Mata (C/ de la Creueta, 17. Cunit).

A més, Divendres 13 de desembre, Caminada solidària en benefici de la Marató TV3. La sortida serà del CEM Els Joncs i l’aportació solidària és de 3 euros.

Dissabte 14 de desembre, 18.00 h, Masterclass de cycling, al CEM els JONCS (donatiu participació 3€) i diumenge 15 de desembre, 10.30 h, Masterclass de Zumba, al CEM els JONCS (donatiu participació 3€) i Guardiola solidària a benefici de la Marató TV3, al llarg de tota la setmana al CEM els JONCS.

Yolanda Sánchez Monterrubio, regidora d’Ensenyament i d’Esports vol agrair ” a les Ampas de les 3 escoles haver tingut la iniciativa d’organitzar actes en benefici de La Marató. L’equips de govern sempre estarem al costat de les persones i per això no hem dubtat de posar al seu abast els recursos necessaris. Tant de bo siguin un èxit i aportem el nostre granet de sorra per a ajudar en la recerca, a sensibilitzar sobre les malalties tractades i a millorar la qualitat i esperança de vida de qui les pateix”.