El proper divendres 1 d’octubre, el Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, celebrarà el Dia Internacional de la Gent Gran amb teatre i berenar per a les persones usàries de l’equipament.

A les 18.30 hores hi haurà una sessió de teatre-fòrum amb l’obra “I sino, qui ho farà?” a càrrec d’ImpactaT, en la que coneixerem la història d’una àvia que per voler ajudar massa la seva filla no acaba de resoldre la situació que té a casa, i reflexionarem sobre el paper de les àvies, de la gent gran, en la família. A continuació s’oferirà un petit berenar a les persones assistents.

El Dia Internacional de la Gent Gran va ser proclamat per l’Assemblea General de Nacions Unides, a la Resolució 45/106, de 14 de desembre de 1990. La finalitat d’aquesta jornada festiva i reivindicativa és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d’interès d’arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l’envelliment. La diada representa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l’estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.

És una activitat per als usuaris i usuàries del casal de la gent gran. Les places són limitades per les limitacions d’aforament derivades de la situació de pandèmia que vivim.

Cal fer inscripció prèvia al casal municipal de la Gent Gran (C/ dels Horts, 7) a partir del 28 de setembre.