El proper 6 de juliol es celebrarà el I Festival Marisa Ibáñez a la Biblioteca Municipal Marta Mata, que enguany comptarà amb l’actuació musical d’Adolfo Osta i Adriana Alcaide.

La Marisa Ibáñez Milián, va ser la directora de la Biblioteca de Cunit des que la va posar en marxa, l’any 1989, a l’edifici del Casal Municipal. El 2008, l’equipament cultural es va traslladar a l’actual emplaçament al carrer de la Creueta. De la Marisa Ibáñez en recordem la seva incansable tasca cultural i social, i l’afany per democratitzar la cultura al municipi de Cunit.

Montse Cámara, regidora de Cultura i Festes,  manifesta que “Davant d’una pèrdua tan sensible com la de la Marisa Ibáñez, va néixer la idea d’aquest festival cultural multidisciplinari que celebrarem el proper 6 de juliol. Van ser moltes les veus que ara fa un any van voler dedicar a la Marisa espais en els quals perduri sempre la seva passió per la Cultura i les tradicions”.

El Ple de l’Ajuntament de Cunit també va acordar, per unanimitat, designar amb el seu nom l’espai de dinamització cultural que s’ubicarà a la planta baixa del Casal Municipal (antiga biblioteca), així com la creació d’un concurs literari de caràcter anual, amb el nom de Marisa Ibañez Milián, a proposta de l’Institut Ernest Lluch

Una activitat amb aforament limitat. Per a fer la inscripció  adreceu-vos a la Biblioteca, envieu un correu electrònic a biblioteca@cunit.cat o truqueu al 977 67 48 84.