Enguany, l’Ajuntament de Cunit ha volgut que la Festa Major es celebri tot i la situació sanitària. I ho fa adaptant les activitats a la normativa vigent.

Montse Cámara, regidora de Cultura, explica que “Aquest any no hem volgut renunciar, en la mesura que es pugui, a compartir ni que sigui amb restriccions, espais i escenaris de festa major. Hem demostrat a Cunit que la cultura és segura i que complint la normativa es pot gaudir de l’oci. Aquesta Festa Major treu el cap després que l’any passat no es va poder celebrar, per això, amb seny, aquest any volem tornar a mostrar les nostres tradicions”.

L’ajuntament, des de la regidoria de Cultura i Festes, ha programat aquesta Festa Major basada en propostes de la cultura popular i amb espais adreçats a totes les edats.

Per a assistir als actes cal demanar cita prèvia per telèfon al 977 67 62 92, per mail a cultura@cunit.cat o bé presencialment a les oficines municipals del carrer dels Horts, 5 (Espai Jove) o, si l’aforament ho permet, també abans de l’inici dels actes.