Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament de Cunit una sessió ordinària de la Junta Local de Seguretat amb els principals responsables dels cossos de seguretat que tenen presència al municipi i presidida per l’alcaldessa del municipi Dolors Carreras.

La Junta Local de Seguretat de Cunit ha tractat assumptes d’interès municipal i ha posat damunt la taula les actuacions portades a terme des dels diferents cossos de seguretat: Policia Local i Protecció Civil de Cunit, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i, per primera vegada, Bombers de la Generalitat de Catalunya.

La Junta Local de Seguretat ha tractat la ocupació il·legal com a aspecte preocupant i contra el qual es continuaran realitzant accions per combratre’l. Per part de l’Ajuntament, s’ha explicat que es continua amb el Pla d’actuació contra les ocupacions i ha anunciat la creació d’un Reglament que contempli mesures municipals en aquest sentit.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana, explica que “les dades indiquen que en el darrer any s’han incrementat els delictes contra les persones i contra el patrimoni, ens preocupa molt aquesta situació. Després de 4 anys de no haver-ne celebrat cap, s’han posat al dia les estadístiques dels darrers anys, i les preocupacions que compartim pel que fa a la seguretat dels cunitecs i cunitenques. Com no podia ser d’una altra manera, hem començat a traçar un camí i una estratègia d’acció conjunta que vetlli per la ciutadania”.

 

 

 

 

L’entrada Cunit celebra la Junta Local de Seguretat ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.