El govern cunitenc ha decidit no celebrar la Gran Rúa de Carrosses i Comparses el Carnaval de 2022. Aquesta festa amb tanta traidició i projecció al nostre municipi es celebrarà, però amb altres activitats.

Així ho ha acordat el govern cunitenc, una decisió que s’ha pres amb “tenint en compte que el sentiment carnavalesc de Cunit i dels cunitencs i cunitenques està intacte. Però cal posar-hi seny i la màxima prudència tenint en compte que la situació al mes de febrer ara mateix és totalment incerta” i que ha comptat amb el consens de la Coordinadora de Colles del Carnaval de Cunit.

El Consistori valora com sempre la participació de les colles locals en els actes de Carnaval del municipi, i va convocar-les a una reunió que va tenir lloc la passada setmana. En aquesta trobada, la majoria de colles locals van manifestar la dificultat d’organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques des d’ara i fins el mes de març tenint també en compte que les restriccions sanitàries marcarien i modificarien la forma de viure i gaudir de la Rúa de Carrosses i Comparses.

De nou, el govern cunitenc prioritza la salut i la protecció de la població. L’objectiu és que el Carnaval 2022 recuperi la presencialitat d’algunes activitats, amb el compliment de la normativa sanitària de cada moment, però sense la Gran Rúa al carrer.