L’Ajuntament de Cunit, un any més, commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones el 25 de Novembre. I ho fa, des del 22 de novembre fins el 18 de desembre, amb una entensa programació que oferirà durant aquests dies nombroses activitats adreçades a diferents col·lectius i en diferents punts del muncipi.

L’objectiu és fer visible el nostre rebuig a la violència de gènere i avançar en la configuració d’un municipi lliure de violència vers les dones. El símbol de la campanya, el llaç bicolor lila i blanc significa que dones i homes estan junts en el camí per a la igualtat i contra la violència de gènere.

Inés García, regidora d’Igualtat, agraeix a tothom qui s’ha volgut sumar a oferir activitats a la ciutadania “Donem les gràcies a les entitats cunitenques que organitzen actes  com l’Associació Feminista Mujeres en Acción i el Club Esportiu Budokan Kasa de Cunit. Tothom ha de cridar a favor de la igualtat de gènere, amb aquesta programació hem volgut crear espais per a participar, compartir i reflexionar“.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.