L’Ajuntament de Cunit se suma a la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI+, el proper 28 de juny, amb la realització de diverses actuacions.

El 28 de juny, a les 10 i a les 13 hores, a Radio Cunit, la regidora d’Igualtat i Dona, Inés García Díaz, farà la lectura del manifest institucional amb motiu del Dia per l’alliberament LGTBI+. I al vespre, la façana de l’Ajuntament s’il.luminarà amb els colors de l’arc de Sant Martí.

També el 28 de juny, a les xarxes socials municipals es compartirà informació sobre el que es commemora el dia de l’Orgull, l’alliberament sexual, afectiu i de gènere, i sobre el nou servei LGTBI de l’ajuntament de Cunit /SAI CUNIT/que ofereix informació, assessorament i atenció confidencial a les persones LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals), famílies, entorn i professionals.

A més, proposem a la ciutadania que comparteixi imatges amb els colors de la bandera LGTBI a les xarxes socials (per exemple, la cara pintada amb aquests colors, fotos en els bancs pintats amb els colors de l’arc de Sant Martí o al pont de l’Avinguda de la Font (via del tren) amb l’etiqueta #CunitambOrgull ó #CunitLGTBI+.

Durant la setmana del 28 de juny, l’Ajuntament de Cunit i les rotondes del municipi lluiran la pancarta LGTBI i el Casal Municipal de Cunit lluirà la bandera de l’arc de Sant Marti.

I a la Biblioteca Municipal Marta Mata trobareu una selecció bibliogràfica de materials LGTBI+ que es difondran també a través de les xarxes socials.