Aquesta setmana ha tingut lloc la primera Taula Mixta després de la situació d’estat d’alarma.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya va convocar la Taula Mixta d’Educació en la qual lamentablement va comunicar a l’Ajuntament de Cunit que, per la manca de preinscripció al nostre municipi s’havia de tancar una línia de P3 de l’escola Pompeu Fabra.

La oferta de P3 al nostre municipi és de 119 places i per al proper curs han fet la preinscripció un total de 96  famílies.

Davant d’aquesta situació, tots els grups municipals representats al Consistori (govern i oposició) estan d’acord en demanar al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que mantingui aquesta línia considerant diversos aspectes.

Els motius que fan que tot el Consistori s’hagi posat d’acord en aquesta reclamació es basen en la situació d’excepcionalitat i d’incertesa des del passat mes de març que ha provocat que nombroses famílies no hagin fet les preinscripcions. Així com el fet de fer els tràmits de forma telemàtica.

Es demana al departament que tingui present la situació del nostre municipi, que el padró augmenta a diari, i que la matricula viva a la qual estem sotmesos fa que les famílies puguin matricular als seus fills i filles en qualsevol moment fet que farà variar el nombre d’alumnat i tindrem unes aules massificades i amb menys professorat.

Des de l’Ajuntament de Cunit fem una crida a les famílies per tal de que facin la preinscripció o matricula per tal de no perdre aquesta línia educativa al nostre municipi.

 

L’entrada Cunit demana a Educació que no suprimeixi la línia de p3 de l’escola Pompeu Fabra ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.