L’Ajuntament de Cunit donarà per inagurada la campanya nadal-Reis amb l’encesa de llums el proper dijous 5 de desembre, a partir de les 17.30h a la Plaça de la Vila amb una festa pels mes menuts amb xocolatada i espectacle d’animació.

En total, s’han instal·lat al nucli antic 32 estructures lumíniques distribuïdes pels carrers comercials, una ornamentació especial a la Plaça del Casal, a l’avinguda Barcelona 15 elements en forma d’arbres de nadal de 2,80 d’alçada, 4 estrelles, 4 arbres i 4 estructures triangulars distribuïts al llarg de les zones comercials de l’Avinguda, tot penjat als fanals de la carretera.

La Pl de la Vila serà l’escenari central de la il·luminació amb guardiments al balcó i un arbre de 12 metres d’alçada i 4 de diàmetre, acompanyat de 3 figures lumíniques de 2.5 metres d’alçada.

La ornamentació a la C31 la complementaran una estructura de benvinguda a la rotonda d’entrada al municipi per Cubelles i 3 arbres de 2.60 m d’alçada, que s’instal·laran en els propers dies. També, a la rotonda d’entrada per Segur de Calafell, hi haurà una altra estructura de benvinguda.

Enguany, s’il·luminaran els accessos a les urbanitzacions amb un element decoratiu a cada entrada, en total 3.

Beatriz Luque, regidora de Comerç, explica aquest nou projecte “Mica en mica volem fer del Nadal, una festa de referència a Cunit. La il·luminació és una part important del sentiment nadalenc, vesteix el poble però també ajuda a la dinamització comercial. Convidem a tothom a participar en la festa de l’encesa de llums el dijous 5 de desembre per la tarda. Volem que sigui una festa per a totes les famílies i amb la qual encendrem junts el Nadal a Cunit”.