El vídeo, que ha estat gravat durant els diferents esdeveniments i activitats que han tingut lloc durant el 2022, mostra els diversos actius materials i immaterials que té el nostre municipi donant especial rellevància a la façana marítima i a les nostres platges.

A poc dies de l’inici de la Setmana Santa l’objectiu és posar en valor en xarxes socials i plataformes digitals tot el que Cunit té i pot oferir tant a residents com a turistes que ens visiten. Tanmateix, el video es projectarà en fires de turisme en les que Cunit està present com la B-Travel de Barcelona aquesta mateixa setmana.

Amb una cuidada narrativa, les imatges conviden a venir i gaudir del nostre poble, de costums, de la cultura, les festes i de tot el que Cunit ofereix a l’estiu i a l’hivern també.

Beatriz Luque, regidora de Turisme, explica que “volíem mostrar de forma molt breu, però amb molta força alhora, tot el que Cunit ofereix, que és molt en qualsevol època de l’any. El video mostra molt bé el que volíem projectar”.

El podeu visualitzar al següent link.