Aquest cap de setmana ha tingut lloc a les instal·lacions del Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit, la 2a Concentració de Pre-Seleccions de patinatge artístic 2021, amb la participació de 20 tècnics i gairebé 50 patinadors des de la categoria Cadet a la Sènior.

La Concentració ha estat dirigida pel professorat responsable del Programa de Pre-Seleccions, format per Janet Ruiz, Òscar Molins, Manel Villarroya i Angélica Morales en l’aspecte tècnic i per Marta Saa i Ester Fornell en l’aspecte físic.

L’activitat va comptar amb totes les mesures de seguretat i higiene. Abans de començar la sessió de dissabte es va realitzar un test d’antígens a tots els patinadors, efectuat per Ester Fornell, fisioterapeuta de la RFEP. El resultat va ser negatiu per part de tots ells.

També va assistir a l’acte el Comitè de Patinatge Artístic, encapçalat pel seu director Francisco Jansà i els membres d’aquesta, Carmen García i Antoni Alfonso i les jutges / Tècniques Especialistes, MªJosé Escurriola i Laia Pastrana, que van emetre els seus comentaris de crítica constructiva per al millor compliment de les normatives que regeix el Sistema Rollart.

Des de l’Ajuntament es vol ressaltar l’impacte sobre el municipi que aquestes accions aporten al municipi. Ja es va celebrar el Campionat d’Espanya de Patinatge el passat mes de desembre, a finals de gener es va realitzar la 1a trobada de preseleccionats i el passat cap de setmana la 2a trobada. Aquests actes esportius faciliten l’impacte sobre el comerç i l’hostaleria a través dels esportistes i acompanyants que s’han desplaçat fins al nostre municipi per participar en les concentracions, a banda de ser un element motivador de pràctica esportiva pels infants i joves del nostre municipi.

L’entrada Cunit ha acollit la 2a. Concentració anual de Pre-seleccions de patinatge artístic ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.