Cunit acaba de celebrar la Festa Major d’estiu en una edició que ha estat clarament marcada per la voluntat de l’ajuntament de crear espais de retrobament. I així ha estat, des del govern municipal es va demanar gaudir de la Festa amb precaució en cada esdeveniment.

Des del divendres amb el tret de sortida dels pregoners de la colla local “Tocats pel foc” i el correfoc infantil, Cunit no s’ha aturat. Espectacles pels més menuts com el de la Dàmaris Gelabert, concerts amb música de sempre als més actuals com Els Catarres o la Suu; teatre, les activitats més tradicionals i arrelades com la benedicció de vehicles, les cercaviles de Balls Populars. Els gegantons, el Drac, han tornat a lluir pels carrers de Cunit com ho feien abans i és que el nostre municipi tenia moltes ganes de gaudir tots junts de la Festa Major.

El balanç que fa l’ajuntament és molt positiu, a nivell d’organització i també a nivell de seguretat, només ha calgut la intervenció de la Policia Local en un incident. A més, la Policia Local no ha rebut cap trucada de queixes per sorolls en les passades nits de Festa Major.

Tal i com explica l’alcalde, Jaume Casañas, Cunit, l’ajuntament dona les gràcies a les entitats i a totes les persones que han gaudir la festa demostrant que els cunitencs i cunitenques han fet grossa la nostra Festa Major.

Per la seva part, Dolors Carreras, primera tinent d’alcalde, també destaca la importància que tenia aquesta Festa Major: “Estem en una etapa en la qual comencem a reprendre la normalitat, sense oblidar que el Covid no ha desparegut. Per això, demanàvem prudència alhora de gaudir de la nostra Festa Major. Avui, un cop acabada, podem dir que Cunit ha donat exemple i hem pogut gaudir d’uns dies com fa molt que no ho fèiem”.