La Regidoria de Turisme i Patrimoni finalitza l’any actualitzant totes les rutes turístiques de Cunit, i ho ha fet a través d’un programa de pràctiques amb un estudiant amb formació turística. L’Àngel Ramírez ha estat posant al dia les rutes, track a track i les ha incorporat a la plataforma Wikiloc.

D’aquesta manera, les rutes tant patrimonials, com les naturals, la Ruta de la pedra seca i també la Ruta de la Transhumància en totes les seves modalitats, estan emmagatzemades i georreferenciades en una mateixa plataforma digital, en la qual també s’hi poden trobar rutes a l’aire lliure d’arreu del món.

Beatriz Luque, regidora de Turisme, explica que “aquest nou pas ens permet oferir de forma àgil tota la informació de les nostres rutes en una plataforma que es pot consultar en qualsevol dispositiu mòbil. Així facilitem a totes les persones que vulguins, les localitzin fàcilment i les puguin seguir pas a pas”.

Des de la regidoria s’informa que, en breu, s’iniciarà un projecte per a senyalitzar també tots els espais naturals i patrimonials del municipi.