Des de la Regidoria de Turisme i Patrimoni s’han iniciat els primers passos per a obtenir el segell Biosphere  que l’acrediti com a una destinació compromesa amb la sostenibilitat turística. Es tracta d’un sistema privat de certificació voluntària i independent, basat en els principis de la sostenibilitat.

Les destinacions Biosphere es comprometen a garantir la millora contínua per a trobar l’equilibri entre els àmbits de lluita contra el canvi climàtic, medi ambient, cultural, social i econòmic, a través dels 17  Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Mitjançant el compliment d’una sèrie de requisits, ofereix l’oportunitat als ens públics i a les empreses del sector de dissenyar productes i serveis propis d’un nou model de turisme no agressiu, satisfent les necessitats actuals de clients i usuaris, sense comprometre a les generacions futures.

 

 

L’entrada Cunit inicia els tràmits per a obtenir el certificat Biosphere que acredita un turisme sostenible ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.