El passat dimarts dia 28 d’abril es va realitzar una reunió telemàtica entre la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física amb les diferents persones que ocupen la regidoria d’esports dels municipis de les comarques de Tarragona i el Baix Penedès.

En aquesta reunió van participar el Secretari General de l’Esport el Sr. Gerard M. Figueras i Joan Plana, cap de la Representació Territorial de l’esport a Tarragona.

L’objectiu de la trobada fou conèixer de primera mà les mesures que la Secretaria General de l’Esport està impulsant pel sector esportiu de Catalunya, així com les necessàries sinergies de treball en l’àmbit municipal, aportant la visió local a la situació esportiva actual.

A la reunió es va posar en comú el document relatiu a l’últim esborrany de la proposta de desconfinament progressiu en el sector esportiu català i el del Pla Nacional per a la Reactivació de l’Esport davant dels efectes del COVID-19.

En aquest sentit, la regidora dEsports de l’Ajuntament de Cunit, Yolanda Sánchez comenta: “Estem treballant per poder crear les accions pertinents per una tornada progressiva i segura a la pràctica esportiva i l’activitat física, alhora que intentarem garantir la continuïtat dels nostres clubs i entitats esportives oferint-los l’ajuda necessària perquè tots els agents esportius tinguin la mínima afectació possible”.

Des de la regidoria s’espera que en les setmanes vinents puguem començar a implantar el desconfinament progressiu en el sector esportiu i iniciar una tornada a la pràctica esportiva i activitat física segura i amb garanties.

L’entrada Cunit, present a la reunió per planificar el desconfinament progressiu en l’àmbit esportiu català ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.