El Consell Comarcal del Baix Penedès ha d’iniciar el proper 16 de desembre el programa Enfeina’t a la comarca. Aquest programa permetrà contractar persones que actualment es troben a l’atur.

Poden ser destinatàries les persones en situació de desocupació de llarga durada, és a dir, persona en desocupació de llarga durada és la persona demandant inscrita a l’Oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos que compleix aquesta condició i que compleixin tots els requisits legals per a poder formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura.

El període per a presentar les sol·licituds per als interessats serà de dilluns vinent dia 25 fins dimecres 27 de novembre, de 9.00 a 14.00 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès, per a 16 ofertes (12 peons i 2 auxiliars administratius/ves). Aquestes ofertes estaran distribuïdes als 14 municipis de la comarca.

Per a la resta de places (1 monitor de lleure per a gent gran i 7 places d’auxiliar administratiu/va) el període per presentar sol·licituds serà de dilluns 2 fins dimecres 4 de desembre, de 9.00 a 14.00 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès. En aquest cas el lloc de treball pel monitor serà Masllorenç, i les places d’auxiliar administratiu seran al Consell Comarcal del Baix Penedès.

Les persones interessades han de presentar al Consell Comarcal la sol·licitud i els següents documents: document d’identitat, currículum vitae, certificat de vida laboral recent.

Aquest programa es realitza amb la col·laboració dels 14 ajuntaments de la comarca, i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Per a més informació adreceu-vos al Consell Comarcal del Baix Penedès o als ajuntaments de la comarca.