A Cunit torna l’esdeveniment més esperat: el Carnaval. IDissabte passat va obrir aquesta nova pàgina en la història del Carnaval de Cunit. El primer acte del programa 2023 ha estat la presentació del Regnat. Una edició en la qual regna la colla local “Sueño de una noche“, grup que fa anys que demostra gran nivell tal i com es va poder comprovar durant la tarda del passat dissabte.

En dues sessions al Teatre Municipal de Cunit, es va desvetllar el secret millor guardat, qui era la Reina de Carnaval de Cunit 2023 i qui era el Carnestoltes, els protagonistes d’una edició molt esperada per tot el municipi.

La presentació va ser espectacular, amb la temàtica de “El Gran Showman” el Carnestoles i la Reina van lluir al Teatre Municipal davant del públic expectant que va ovacionar a tota la colla i a les seves caps Mari i Carmen, les quals van rebre un gran aplaudiment i el reconeixement de l’ajuntament per tot l’esforç de tot el grup a una edició que no era gens fàcil.

Sueño de una noche” llençava un missatge de respecte per la història del Carnaval de Cunit. Després es van endinsar en les cançons d’una pel·lícula màgica on el missatge va quedar molt ben representat amb una presentadora plena d’energia. Els infants van tenir paper protagonista i les joves del grup van exhibir disfressa i balls a gran nivell.

Arribava l’hora de veure el més desitjat: la Reina i Carnestoltes. El públic es va quedar atrapat amb Javi, Carnestoltes i la Maria Montes, Reina del Carnaval. La combinació de plomes i de la lluentor de tots dos protagonsites no hi van faltar, ja que són dos dels ingredients principals del Carnaval cunitenc.

Ha estat un gran inici de Carnaval a una de les capitals del carnaval i s’espera molt de la Batalla de Coreos del divendres 17 i la Gran Rua de dissabte 18. Visca el Carnaval de Cunit!