Ahir es va celebrar un Sant Jordi molt diferent a causa de la situació excepcional que vivim.

De tota manera, van ser moltes les iniciatives que van sorgir tant de diferents serveis municipals com per part de la ciutadania que també va voler participar activament d’una Diada de Sant Jordi especial.

Des dels Centres Cívics es va fer un concurs amb molt d’èxit, la Biblioteca Marta Mata, els serveis de la Llar d’Infants, de Joventut… es van oferir activitats i noves maneres de compartir el dia de Sant Jordi amb l’objectiu de compartir llibres, roses, contes, narracions, poemes… tot a través de les xarxes socials dels diferents serveis.

Entre tota la oferta es va realitzar també en directe ‘Un Sant Jordi Confinat salvat‘, a càrrec del còmic cunitenc Guillem Estadella. En un directe, va comptar amb autors de llibres recordant que feia un any que els carrers estàven plens de parades de llibres i flors, i enguany les xarxes socials van substituïr-les. Des de l’Espai Jove de Cunit es va dur a terme una jornada virtual amb Aniol Florensa (Kentucky i l’Últim Esmolet), Alejandro Lizana (Iniciativa 5: Revelaciones), i per últim a Rafael Gallego, cunitenc i autor de la trilogia Serie Ventus. També va estar present el punt de vista d’en Rafa, el CEO de Primera Planta, una floristeria que s’ha reinvetat per aquest Sant Jordi.

Des de la Biblioteca des de Facebook es van fer moltes recomanacions de llibres i també en directe es van poder seguir les narracions de la Jordina Biosca. Aquí es pot consultar un video amb totes les aportacions de la ciutadania.

 

L’entrada Cunit va viure un Sant Jordi diferent ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.