L’Ajuntament de Cunit ha signat el conveni Corner, amb la Diputació de Tarragona, amb l’objectiu de participar en fires de turisme nacionals i internacionals. Aquesta és una iniciativa que va sorgir de la Taula de Turisme que es celebra periòdicament al municipi.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona coordina cada any la participació dels municipis que pertanyen territorialment a la marca Costa Daurada a les diferents fires, així com altres accions de promoció i campanyes de publicitat en diferents mitjans a través de la signatura d’aquest conveni.

Gràcies a aquest conveni, el municipi de Cunit participarà a través del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en esdeveniments amb públic com Fitur (Feria internacional de turismo de Madrid), Navartur (Pamplona), B Travel (Barcelona), Sevatur (País Basc) i Vakantibeurs (Holanda). I també en les Fires professionals WTM (Londres), ITB (Berlin), MITT (Moscow) i UITT (Kiew).

El públic visitant d’aquestes fires podrà disposar del diferents catàlegs informatius sobre el nostre municipi i així conèixer la nostra destinació.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, aquest conveni és molt positiu “ja que anar de la mà de la Diputació de Tarragona ens ofereix una oportunitat nova per a promocionar el nostre municipi en nous escenaris. Per nosaltres també és molt important oferir els nostres actius dins del Penedès Marítim i juntament amb els d’altres municipis. Sumant territori sumem en potencial”.