• El campionat d’Espanya de Taekwondo va tenir lloc el dissabte 6 de juliol a Valladolid

L’Esportiu My-Ju Cunit ha triomfat al Campionat d’Espanya de Taekwondo que es va celebrar el dissabte 6 de juliol a Valladolid. David Lorente i Jada Van Wijngaarden han estat proclamats campions d’Espanya de Taekwondo i Myriam Córdoba tercera d’Espanya.

David Lorente va guanyar cinc combats a Euskadi, Madrid, Castella La Manxa, Balears i la final va ser contra el mateix company de Catalunya. Amb aquests resultats David Lorente es convertia en Campió d’Espanya 2019 de la categoria Júnior amb menys de 63 quilos.

Per la seva banda, Jada Van Wijngaarden va lliurar el primer combat, ja que era cap de sèrie i per ser campiona de l’Open d’Espanya. Després va guanyar contra València, Múrcia, Galícia i la final la va guanyar contra una altra de les competidores de València. Amb aquests resultats Jada Van Wijngaarden es proclamava Campiona d’Espanya 2019 a la categoria Cadet amb menys de 41 quilos.

Pel que fa a Myriam Córdoba, va guanyar el combat a Múrcia, a Navarra i va perdre contra la competidora de Castella la Manxa que es la que va quedar campiona d’Espanya. Tot i això, Myriam Cordoba aconseguia el magnífic resultat de Tercera d’Espanya 2019 a la categoria cadet amb menys de 44 quilos.

Un dia molt dur però amb moltes alegries i llàgrimes pels resultats aconseguits. Moltíssimes felicitats campions!

L’entrada David Lorente i Jada Van Wijngaarden Campions d’Espanya de Taekwondo ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.