L’Arxiu Municipal de Cunit exposarà a partir del dia 9 de juny, en les vidrieres exteriors de l’Edifici Casal Municipal de Cunit (carrer St. Joan, núm.2), una selecció d’imatges sota el lema de “ARXIVANT LA MEMÒRIA”.

Enguany, estan dedicades als  “edificis enderrocats vers edificis existents en el seu lloc”  que il·lustren les transformacions, els canvis soferts i l’evolució del paisatge urbà del patrimoni cultural de Cunit en el temps: carrers, edificis públics i privats emblemàtics del nostre municipi (centre cultural, casa pairal, colònia de cases, urbanització…).

Els cartells es podrán també veure en alguns comerços i en altres centres i equipaments del nostre municipi  col.laboradors en la difusió cultural del Patrimoni cunitenc.

Tanmateix,  aquestes fotografíes restaran exposades com a exposició permanent fins al maig del 2020. Les fonts documentals provenen de fons d’imatges personals de famílies cunitenques i del Banc d’Imatges del Servei d’Arxiu i Gestió Documental de l’Ajuntament de Cunit.

L’Arxiu Municipal, convida  a la ciutadania  a gaudir  la Memòria Històrica local.

L’entrada Dia Internacional dels Arxius ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.