El Govern de l’Estat ha aprovat la proposta de la Generalitat de Catalunya d’avançar en la desescalada el sector sanitari de l’Alt Penedès, Garraf i Cunit cap a la fase 2.

Això vol dir que, igual que va passar amb el pas a la primera fase, només estarà permesa la mobilitat en aquest àmbit sanitari, no al Baix Penedès ni a la esta de la Regió sanitària Metropolitana sud.

Canvis a tenir en compte són:

L’ampliació dels aforaments de les terrasses de bars i restaurants al 50% i l’obertura dels interiors amb un màxim del 40% de la seva capacitat.

Amb l’entrada a la fase 2 , l’ajuntament amplia l’horari de tancament de les terrasses a la 01.00h, fins el proper diumenge l’hora màxima són les 11 de la nit.

Es permetran les reunions de fins a 15 persones sempre mantenint la distància de seguretat de 2metres.

S’eliminen les franges horàries per fer esport i sortir a passejar, tot i que s’ha d’evitar les franges horàries reservades a persones de més de 70 anys (de 10h a 12h i de 19h a 20h).

Tot i l’entrada a la Fase 2, les platges del municipi encara no estaran obertes al bany. L’ajuntament cotinua treballant per posar-les a punt per la temporada, tant a nivell de bany com a nivell de serveis.

 

L’entrada Dilluns 1 de juny comença la Fase 2 a Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.