L’ajuntament de Cunit promou per aquest darrer trimestre de l’any, una campanya de Xecs descompte adreçada a tota la població amb l’objectiu de promocionar el comerç local i fomentar les compres a les botigues de proximitat del municipi. Sota el lema ‘Comprem a Cunit’ es posa en marxa una nova acció de dinamització comercial al municipi.

Tal i com s’explica des de la Regidoria de Comerç en veu de la regidora Beatriz Luque “Per primer cop oferim aquest tipus de suport directe als establiments de Cunit. Tots els xecs que la ciutadania bescanvïi en els establiments, seran retornats als comerços. És una manera d’ atraure clients al nostre comerç, assumint l’Ajuntament el cost d’aquests descomptes”.

L’ajuntament de Cunit ha formalitzat una conveni amb la Cambra de Comerç de Tarragona per a tirar endavant aquesta campanya, qui també oferirà tota la informació necessària als comerços i també la formació corresponent per a la gestió i bescanvi dels xecs a les botigues.

Els establiments que es vulguin adherir ho han de fer a partir del 25 d’octubre i han de formalitzar l’adhesió al web xecs.cunit.cat i complir uns requisits com no tenir més de 49 treballadors i comptar amb un dels epígrafs següents:

Agrupació 64: Comerç al detall de productes alimentaris, begudes i tabacs realitzats en establiments permanents.

Agrupació 65: Comerç al detall de productes industrials no alimentaris realitzat en establiments permanents.

Agrupació 67: Serveis d’alimentació

Agrupació 97: Serveis personals

Per a més informació podeu visualitzar el video explicatiu en aquest enllaç.

Els usuaris rebran un màxim de 4 xecs-descompte de 10 euros per persona i hauran de ser  persones majors de 18 anys.

En cada compra es podran utilitzar els xecs-descompte que decideixi la persona beneficiària, amb la condició de que la despesa sigui el triple dels xecs utilitzats, seguint el model que es detalla a continuació:

  • Utilització d’un xec de 10 euros: compra mínima de 30 euros
  • Utilització de dos xecs de 10 euros: compra mínima de 60 euros
  • Utilització de tres xecs de 10 euros: compra mínima de 90 euros
  • Utilització de quatre xecs de 10 euros: compra mínima de 120 euros

Una vegada efectuada la compra amb l’ús de Xecs-descompte, l’establiment no admetrà devolucions.