L’Ajuntament de Cunit ha dissenyat el Pla de Seguretat dels principals actes del Carnaval de Cunit d’aquest any.

El Pla inclou el dispositiu de Seguretat i Emergències de l’acte més multitudinari: la Rua de Carrosses i Comparses que tindrà lloc el dissabte 22 de febrer a partir de les 18.30h.

El Centre de Coordinació estarà situat a la Pl Generalitat, on, a més de la Policia Local, també hi haurà el cos de Protecció Civil, un punt sanitari i una ambulància. Durant el recorregut també hi haurà ambulàncies a la Pl Santiago Rusiñol i a l’esplanada de l’estació (sortida de la Rua). En tot el recorregit, a més de la Policia Local, vetllaran per la seguretat un total de 25 auxiliars de seguretat i 15 vigilants de seguretat.

El Pla de Seguretat també inclou els dispositius especials que hi haurà al Pavelló Municipal Els Joncs a les nits del divendres 21 i de dissabte 22 de febrer amb motiu de la celebració de la Batalla de Coreos i Festa dels 40 i ‘del Ball de Carnaval i Festa dels 40‘ respectivament, on s’hi desplaçaran 3 patrulles de Policia Local, a més del suport dels Mossos d’Esquadra. A l’entrada del Pavelló hi haurà 4 vigilants de seguretat i 3 controladors d’accessos totes dues nits.

Com a novetat d’enguany, l’Ajuntament instal·larà un Punt Lila a l’entrada al Pavelló.

Els telèfons en cas d’emergència són el de la Policia Local de Cunit 977675048 i el 112.

L’entrada Dispositiu de Seguretat per la Rua de Carnaval ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.