L’ajuntament de Cunit portarà a terme un dispositiu especial de neteja i de seguretat per tal que el Mercat Setmanal dels dijous es pugui reobrir el proper 14 de maig.

L’ajuntament només autoritzarà la instal·lació de les parades d’alimentació, unes 15 que normalment són les que ofereixen els seus productes al Mercat dels dijous del municipi.

L’ajuntament vol garantir les mesures de seguretat i sanitàries tant pel que fa a la desinfecció de la via pública i de l’entorn immediat, com a mantenir les distàncies de seguretat. Amb aquest objectiu, ha plantejat un operatiu especial de desinfecció amb hipoclorit sòdic tant abans com després de l’horari d’obertura del Mercat del mateix carrer i dels accessos.

També hi haurà la presència de la Policia Local per tal de vetllar que les compres es facin amb les mesures de seguretat oportunes.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana explica que “sabem que la reobertura del Mercat és molt esperada. Per poder fer-ho bé, és molt important que tothom seguim les indicacions de la Policia i de Protecció Civil, així com cal respectar la senyalització sobretot en l’aparcament“.

 

L’entrada Dispositiu especial per a poder obrir el 14 de maig el Mercat Setmanal ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.