Aquest divendres 11 de novembre comença la campanya de Xecs Descompte 2022 que ha tirat endavant, un any més, l’Ajuntament de Cunit, per tal de donar suport directe al teixit comercial del municipi. 

La campanya finalitzarà el dia 12 de desembre, coincidint amb les primeres compres de la campanya de Nadal-Reis.

L’ajuntament de Cunit destina 24.000 euros en un total de 2.400 xecs de 10 euros per a destinar-los als establiments adherits a la campanya.

Els xecs es poden descarregar al mail que es facilita un cop fet el registre a xecs.cunit.cat . Si l’any passat ja et vas registrar, aquest any ho hauràs de fer de nou. Els usuaris rebran un màxim de 4 xecs-descompte de 10 euros per persona i hauran de ser  persones majors de 18 anys.

En cada compra es podran utilitzar els xecs-descompte que decideixi la persona beneficiària, amb la condició de que la despesa sigui el triple dels xecs utilitzats, seguint el model que es detalla a continuació:

* Utilització d’un xec de 10 euros: compra mínima de 30 euros
* Utilització de dos xecs de 10 euros: compra mínima de 60 euros
* Utilització de tres xecs de 10 euros: compra mínima de 90 euros
* Utilització de quatre xecs de 10 euros: compra mínima de 120 euros

Una vegada efectuada la compra amb l’ús de Xecs-descompte, l’establiment no admetrà devolucions.

Beatriz Luque regidora de Comerç i Consum, per la seva banda vol destacar que “aquest és el segon any que apostem per aquesta campanya, creant una incidència directa sobre els establiments comercials. Seguim estant al costat del nostre comerç”.

Tota la informació es pot trobar en aquest video i també en el web xecs.cunit.cat 

També pots consultar els establiments adherits a la campanya a https://xecs.cunit.cat/ca/establiments-adherits