El proper divendres 31 de juliol, al voltant de les 9 del matí, tindrà lloc un espectacle gens usual al municipi de Cunit. Es tracta de la solta de més de 15.000 coloms missatgers, un concurs a nivell internacional i que sota el nom “Barcelona Internacional” aplegarà coloms procedents de tot el món.

La iniciativa ‘Barcelona Internacioonal’ es ve realitzant des de 1906, i està coordinada per la Reial Societat Colombòfila de Catalunya tal i com explica el seu president Josep M. Corona a Ràdio Cunit, una entitat creada l’any 1890. No és la única entitat que existeix, però és la primera que es va fundar.

Aquesta iniciativa parteix del club belga Cureghem Centre i compta amb la col·laboració en aquest cas de l’Ajuntament de Cunit amb la cessió de l’espai municipal on habitualment hi aparquen vehicles. La ubicació és tocant a l’Av de la Font i el Passeig Marítim.

 

L’entrada Divendres 31 de juliol Cunit acull la solta de 16.000 coloms missatgers en el concurs ‘Barcelona Internacional’ ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.