Aquests mesos de juliol i agost, el municipi de Cunit tindrà per primera vegada un trenet turístic a disposició de les famílies residents i turistes que visitin la població. El trenet, amb locomotora i tres vagons, recorrerà les zones comercials, patrimonials i turístiques de Cunit des del dia 1 de juliol al 31 d’agost. El recorregut del tren iniciarà i finalitzarà a la cruïlla de l’avinguda Mediterrani amb el passeig marítim, i tindrà les següents vuit parades, que se senyalitzaran degudament.

  1. Avinguda Mediterrani / Passeig Marítim. Inici i arribada
  2. Passeig Marítim / Carrer Les Sorres
  3. Avinguda Tarragona / Avinguda de la Font
  4. Plaça de Sant Sebastià (davant de l’Església)
  5. Avinguda de Barcelona / Carrer Enric Granados
  6. Travessera dels Ibers / Jaciment Ibèric (només en la sortida de les 19 hores)
  7. Avinguda de Barcelona / Carrer de l’Ebre
  8. Avinguda de Barcelona / Avinguda de Can Toni

L’horari del servei  serà d’11 a 14 hores i de 18  a 22 hores. El recorregut habitual tindrà una hora de durada. Un cop al dia, a les 19 hores, el circuit realitzarà un itinerari més ampli i s’arribarà fins a Les Masies de Cunit i el Jaciment Ibèric. En aquest cas, el trajecte durarà 1.30 hores.

Tota la informació sobre horaris, circuits i zones de visita es podrà consultar a l’Oficina de Turisme i a les dependències de l’Ajuntament de Cunit a partir de la tercera setmana del mes de juny. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cunit.

L’entrada Durant els mesos d’estiu, Cunit gaudirà d’un trenet turístic ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.