Enguany, comença la temporada d’estiu a les platges de Cunit amb la bandera blava onejant i també amb el servei de socorrisme i salvament que es prestarà a través de l’empresa Alteesport.

4 dels 8 socorristes de l’any passat continuen en el servei subrogats per l’empresa i formen part del grup de socorristes per aquest any. Del 15 al 30 de juny hi ha un total d’11 socorristes i de l’1 de juliol al 31 d’agost hi haurà 16, incloent un coodinador i un patró d’embarcació.

Com a mitjans materials, el servei comptarà amb 1 quad, 1 moto aqüàtica equipada amb taula de rescat, 8 torretes i 2 mòduls. L’horari del servei és l’habitual, de dilluns a diumenge d’11 a 19h ininterromput, tota la temporada.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, indica que “Estem compromesos amb la vostra seguretat i benestar, i per això hem destinat tots els recursos necessaris per fer de les nostres platges un espai segur i agradable per a tothom”.

L’ajuntament recorda algunes recomanacions de seguretat. És important respectar les indicacions dels socorristes, seguir les normes bàsiques de bany i mantenir una actitud vigilant, especialment amb els més petits.