El sergent cap operatiu de la Policia Local de Cunit, Sergi Esteban, ha participat en una reunió amb el Secretari General d’Interior, Oriol Amorós i la directora general d’Administració General, Sònia Andolz, en la qual també hi participaven altres municipis com Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola.

En aquesta trobada, s’ha tractat el context actual i les necessitats de les Policies Locals de Catalunya i també s’han posat sobre la taula aspectes concrets sobre la seguretat ciutadana i d’altres assumptes socials també en el territori del Baix Penedès.

Sergi Esteban ha explicat que “es van comentar les ràtios de mancances de personal de les organitzacions policials per baixes laborals. Per part nostra, es va exposar la bona salut actual de la policia local de Cunit amb més del 90% d’efectius de la plantilla orgànica en actiu”.

Esteban va exposar també el nou projecte policial de Cunit amb la recentment creada Unitat de Policia Verda, com a unitat que es focalitza al compliment de la nova Ordenança de Civisme i Convivència de Cunit, i els primers resultats obtinguts.