Després de reunir-se, l’alcadessa de l’Ajuntament de Cunit, Dolors Carreras, i la regidora de Cultura, Montserrat Cámara, amb les colles locals del Carnaval, van decidir de forma unànime que no seria prudent celebrar les festes de Carnestoltes 2021 de la forma habitual. D’aquesta manera, queden suspesa la rua del dissabte i els gran actes que se solen celebrar en recintes tancats. Això no obstant, queda la porta oberta a què es pugui organitzar algun acte simbòlic o de petit format, sempre que es puguin garantir les mesures de protecció que requereixi la situació sanitària en aquell moment.

El Carnaval de Cunit és un dels més importants de la demaració, i una dels que atrau un número més gran de participants i públic. Tant Dolors Carreras  com la regidora  Montserrat Cámara, pensen que “l’equip de govern té la responsabilitat d’actuar amb la màxima prudència. Tant les comparses com l’Ajuntament, estem d’acord que el més adequat és ajornar les celebracions de Carnaval fins que aquestes puguin tornar a lluir com es mereixen”.

L’entrada El Carnaval de Cunit 2021 no celebrarà la rua ni els grans actes habituals ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.