El passat 9 de març van començar les activitats físiques a l’aire lliure al Casal Municipal de la Gent Gran.

Estan en funcionament 3 grups de gimnàstica (dilluns a les 11.15 hores i dimecres i divendres, de 10.30 a 11.30 hores), 2 de ioga (dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 hores), 2 de taitxí (dimarts i dijous de 10.30 a 11.30 hores).

Per ioga i tai-txí encara hi ha places si algú més es vol apuntar durant el mes de març!

A més a més, com a novetat, s’estan realitzant rutes urbanes per sortir a caminar.

Les caminades urbanes és una activitat oberta i gratuïta per a la població major de 60 anys, que es realitza sobre camins tradicionals ubicats en el medi urbà i natural del nostre municipi.

Les rutes dissenyades per l’àrea de medi ambient, volen promoure l’exercici d’una activitat física elemental: “caminar” alhora que es gaudeix de l natura. Tenen per objectiu la millora de les condicions físiques dels participants i busca recuperar el paisatge per a la persona així com retornar al lloc de trobada i d’intercanvi del casal de la gent gran.

De moment, estan funcionant dos grups que surten els dimarts i dimecres de 10 a 11.30 hores,  des del Casal Municipal de la Gent Gran.

Per tal d’aplicar les mesures de control de la COVID, els grups són de màxim 5 persones, més la guia.  Els i les participants han de portar roba còmoda, calçat esportiu, aigua i mascareta.

Encara es poden obrir nous grups per sortir a caminar altres dies de la setmana si hi ha persones interessades!

Per participar cal ser soci/a del casal municipal de la gent gran.

Per apuntar-vos podeu trucar al telf 977674915 en horari de 10 a 13 hores.

 

L’entrada El Casal Municipal de la Gent Gran ha iniciat les seves activitats a l’aire lliure ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.