Després de l’estiu  el Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, reobrirà les portes el 2 de setembre, amb una oferta d’activitats, cursos i tallers més amplia i semblant a les que hi havia abans de la pandèmia.

Com altres anys, el Casal ofereix tallers i cursos de pagament, com bachata, gimnàstica, ioga, tai-txí, manualitats, memòria. També activitats gratuïtes que imparteixen persones col·laboradores del casal com els tallers d’arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, Candeles polseres solidàries, castanyoles, club de lectura, costura, pintura a l’oli, punt de creu, salsa, sardanes i sevillanes, i d’altres subvencionats per l’ajuntament com el taller de conversa en català.

Destaquem dos nous tallers que s’ofereixen aquest curs: el taller de telèfons mòbils (de pagament) i el taller de benestar emocional i mindfullness (subvencionat per l’ajuntament).

A més a més, s’han programat dues sortides culturals: una excursió a Andorra el mes d’octubre i una sortida al teatre al desembre.

Finalment, hi ha previst un cicle de xerrades “Cuidem la salut de la gent gran” que impartirà el farmacèutic David Rovira i que tractaran temes de salut diversos com les vacunes contra la COVID, la incontinència urinària o la salut bucodental.

Els tallers s’inicien el 20 de setembre de 2021 i finalitzen el 21 de desembre de 2021, a excepció dels dos tallers nous (Telèfons mòbils i Benestar Emocional) que s’iniciaran el 4 d’octubre de 2021.

Les inscripcions als tallers es realitzaran amb cita prèvia, del 6 al 16 de setembre de 2021.

Es pot demanar cita prèvia a partir del dia 2 de setembre trucant als telèfons 977674915 / 636947035.

Per a la realització dels tallers de pagament es requereix un mínim de 8 persones inscrites. El nombre màxim de persones participants a cada taller s’establirà en funció de la normativa sanitària degut a la situació derivada de la COVID-19.

Les places són limitades i tots els tallers es realitzaran sota el compliment estricte de les mesures de seguretat sanitària i de prevenció de la COVID-19.