El Club de Futbol Base Marc Bartra crearà una nova seu a Cunit, on aprofitarà el suport de l’Ajuntament de Cunit i les sinèrgies que es puguin donar amb el CF Cunit per ampliar els seus equips i ser un club referent a la comarca, implantant la seva filosofia i inquietud per la formació dels jugadors de base.

El Club de Futbol Base Marc Bartra va néixer l’any 2015 de la mà de Josep Bartra, president de l’entitat i d’Eric Bartra coordinador del CFB, pare i germà, respectivament de l’actual jugador del Reial Betis i exblaugrana.

El projecte que es portarà a terme a Cunit es basa en l’aprenentatge del futbol però sobretot en generar un context ric de valors, com el compromís i el respecte, que facilitin un aprenentatge integral dels nens i nenes.

L’Alcaldessa de Cunit Dolors Carreras comenta Estem molt contents i il·lusionats amb aquest nou projecte, que suposarà pel nostre futbol base, una nova oportunitat per tots els nois i les noies de Cunit. Esperem que a partir d’ara i de la mà d’aquests professionals, comenci un camí que sigui escollit per moltes famílies de Cunit”.

La regidora d’Esports, Yolanda Sánchez , per la seva part, vol agrair “la feina que han fet les diferents persones i juntes vinculades al CF Cunit. Creiem que aquest nou projecte és beneficiós per les tres parts. Per una banda el CF Cunit posarà els seus esforços en el futbol amateur, tant masculí com femení, el CFB. Marc Bartra portarà tota la base, assegurant una gran qualitat en els aspectes formatius, tant pel que fa la tasca purament futbolística com per la formació integral dels infants i joves, tenint cura del treball en valors que tant necessari és pel seu futur. I l’Ajuntament vetllarà per donar suport i facilitar que l’esport de base i amateur del municipi tingui la rellevància que mereix.”

Precisament, dins del CFB. Marc Bartra es farà la tasca purament futbolística i també formació integral dels infants i joves, tenint cura del treball en valors que tant necessari és pel seu futur.

L’Ajuntament, per la seva part, vetllarà per donar suport i facilitar que l’esport de base i amateur del municipi tingui la rellevància que mereix.

Es preveu que hi pugui haver equips de totes les categories des dels 3 anys fins als 18, aquesta escola estarà dirigida directament per Eric Bartra i comptarà amb la coordinació de Roger Clarà, que ha estat vinculat a clubs com l’RCD. Espanyol i ha format part de diversos l’staff tècnics a la Xina, implantant el model futbolístic del nostre país.

El director Eric Bartra explicava que Estem desitjant poder iniciar aquest nou projecte amb l’objectiu de fer créixer el futbol al municipi de Cunit. Implantarem la nostra metodologia de treball i un model de joc unificat a tot el club, des de mainada fins a l’etapa de juvenil, per tal de generar noves expectatives al territori.
L’arribada del Roger com a coordinador és una molt bona notícia, que juntament amb una estructura d’entrenadors qualificats, oferirem una formació integral als jugadors/es del nostre club.”

L’equip tècnic del Club Futbol Base Marc Bartra espera poder reunir-se properament  amb els pares i mares dels jugadors actuals de l’escola del CF Cunit així com amb altres famílies interessades per presentar-los el projecte esportiu i obrir inscripcions en poc temps per tal de poder començar a treballar en els equips i programació de la temporada vinent.

De la mateixa forma s’organitzarà un campus de futbol Marc Bartra del 12 al 16 de juliol a Cunit, on joves jugadors i jugadores de tot el territori podran gaudir de l’esport que més els hi agrada.

Per la seva banda, el president Josep Bartra explica que per nosaltres és un nou repte il·lusionant, ens permet ampliar horitzons, obrir-nos a la costa, generant sinergies interessants entre les diferents seus i poder generar nous projectes esportius. Tot això, refermant-se en l’aposta del model formatiu en valors com a insígnia del nostre club, peça clau per seguir fent créixer els jugadors com a persones i respectant la il·lusió dels jugadors/es de base”.