El CF Cunit estrena equipació. La nova samarreta recupera el disseny arlequinat, blanc i vermell, que el club esportiu lluïa als inicis de la seva història, fa més de cinquanta anys. Amb el nou disseny es vol recuperar part de la història i essència de l’entitat. El que destaca de la nova equipació són els els quadres blanc i vermells, que es degraden en forma de petites rodones. A la part de darrere de la samarreta es manté el disseny frontal i afegeix la numeració i el nom de l’entitat, a sota del número de dorsal. També incorpora el detall de la senyera a la banda superior del coll.

El CF Cunit es va registrar oficialment a la Federació de Futbol l’any 1967 i aquella mateixa temporada va començar a participar en la competició regional. Des dels seus inicis, el club ha vestit amb samarreta arlequinada, vermella i blanca, tot i que ha variat la combinació. Segons consta en imatges d’arxiu, l’última vegada que el CF va portar la samarreta arlequinada va ser fa tres temporades, coincidint amb la celebració dels 50 anys del club.

Escola municipal de Futbol

D’altra banda, continua obert el període d’inscripció de l’Escola de Futbol de Cunit, que aquest estiu ha començat a treballar en un conveni de col·laboració amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament. Els objectius d’aquest acord són facilitar la pràctica d’aquest esport, millorar qualitat i potenciar el creixement de l’escola. L’Escola de Futbol lluirà també la nova equipació del CF Cunit.

La majoria d’entrenaments ja han començat, però les persones que s’inscriguin abans del 18 de setembre encara podran gaudir de descomptes en el preu final. Per a realitzar consultes i inscripcions, l’horari d’atenció és els dimarts i dijous de 18:30h a 20:00h, al Camp de futbol.

 

L’entrada El Club de Futbol Cunit estrena equipació ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.