El Club Esportiu MyJu Cunit viatja a Estònia per a participar en el Campionat d’Europa que tindrà lloc a Tallin del 24 al 29 d’agost.

Jaume Casañas, alcalde de Cunit i el regidor d’Esports Xavi Lorenzo han fet una visita avui a l’equip per desitjar-los sort en aquest nou repte.

Judith Córdoba ha estat seleccionada per a representar a Espanya en el Campionat d’Europa Cadet de Taekwondo. Judith ha aconseguit la seva classificació per mèrits esportius, ja que ha aconseguit la màxima puntuació possible en guanyar la Copa d’Espanya i el Campionat d’Espanya de Seleccions aconseguint 60 punts, a més del Campionat de Catalunya. Amb aquests resultats està situada com nº1 en el rànquing espanyol de taekwondo en categoria cadet femení (-41 kg).

Tres alumnes representaran al club en el Campionat d’Europa de Taekwondo Kids

El Club Taekwondo My Dj. Cunit, ha donat a conèixer els noms dels alumnes que participaran en el pròxim Campionat d’Europa de Taekwondo Kids que se celebrarà a la fi d’aquest mes d’agost a Tallinn (Estònia): Lara Lucas (-30Kg), Gisela Gutiérrez(-40kg) i Marc Soldado (-27Kg). Aquesta selecció està realitzada pel propi club i els alumnes seleccionats competiran en nom del Club Taekwondo My Dj. Cunit.

Jaume Casañas, alcalde de Cunit, manifesta que “aquesta és una gran notícia per Cunit. És orgull de poble, la imatge real de la representació del talent jove arreu del món. En aquesta ocasió que els joves esportistes de Cunit ens representin és un gran valor pel nostre municipi”.