El veí de Cunit Rafa González Veiga està molt a prop de canviar la seva vida de forma radical. L’ajuntament de Cunit ha rebut en els darrers dies un escrit de la Japan Animation Creators Association on formalment demana al Consistori autoritzar el desplaçament a Japó del cunitenc. A Japó, en Rafa ja és una icona del manga després del seu pas pel 27 Saló de Barcelona de finals d’octubre passat.

Va ser a la Fira de Barcelona, on en Rafa va acaparar tota l’atenció de la JACA i on es van iniciar les primeres converses amb l’Ajuntament de Cunit absolutament de forma discreta: “Va ser un autèntic furor, quan el vàrem veure al 27 Manga no vam dubtar en voler que formés part de la nostra associació. Volem agrair a l’Ajuntament de Cunit la bona comunicació i la bona entesa per fer possible que en Rafa vingui a Japó, un país sencer l’està esperant“.

A més, el Ministeri de Cultura de Japó ha anunciat que destinarà una partida econòmica pel Carnaval de Cunit mentre en Rafa estigui al Japó.

En Rafa González és un cunitenc compromès amb el municipi, treballador municipal a més, i compta amb una trajectòria artística des de ben petit. Té un caràcter obert i és un gran amant del Carnaval i de les tradicions populars del nostre municipi com sempre demostra. Ara, el Manga canviarà la seva vida, des de l’Ajuntament li desitgem tot el millor en aquesta nova etapa que tot just comença avui.

En Rafa ha declarat que “estic a punt de complir el somni de la meva vida. Estic convençut que trobaré a faltar Cunit, els meus familiars i amics, però us porto a tots en el meu cor“.