Arran de les darreres informacions en relació a la situació actual sobre la Covid19, el departament de Salut ha acordat fer un seguit de mesures especials que afecten als municipis de la primera corona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que començaran a aplicar-se quan es publiquin les resolucions al DOGC.

Les mesures a l’àrea de Barcelona afecten aquest municipi, i també els de Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues, l’Hospitalet, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona.

Una de les primeres mesures és prohibir les trobades de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com públic, ha afirmat la consellera de Salut, Alba Vergés. Es tracta de les mateixes mesures que es van aplicar a tres barris de l’Hospitalet en els darrers dies. La consellera ha afirmat que “Demanem a la gent que es quedi a casa. Que només surti per anar a treballar i a comprar alguna cosa que necessiti si és el seu poble o barri molt millor”.

 

L’entrada El departament de Salut aplica mesures especials a la primera corona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.