Aquest matí s’ha donat el tret de sortida a la primera edició de la Fira de l’ocupació i l’emprenedoria, organitzada per la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès i La Cambra de Tarragona.

La Fira té la finalitat de connectar empreses i persones en la recerca de feina donant l’oportunitat d’inscriure’s a diverses ofertes en un mateix dia i un mateix espai.

Amb més de 1.500 inscripcions, en el marc de la Fira s’ofereixen prop de 400 ofertes de feina de diferents empreses ubicades a la província de Tarragona. D’altra banda també es vol donar visibilitat al col•lectiu emprenedor amb un assessorament personalitzat i orientació sobre la creació d’empreses.

El Servei d’Ocupació Municipal de Cunit està present igual que la resta de serveis i ajuntaments comarcals. Des de la regidoria es valora aquesta iniciativa i es destaca que és fruit d’una idea inicial que es venia treballant des del servei cunitenc.

La Fira de l’ocupació i l’emprenedoria ofereix als assistents diverses activitats, tant per emprenedors/es com pels que cerquen feina:
-Presentació del currículum a diferents ofertes de feina
-Possibilitat d’inscriure’s a varies ofertes de feina
-Assessorament i orientació a persones aturades i emprenedores
-Conferències que tractaran l’ecosistema ocupacional i emprenedor
-Tallers per desenvolupar habilitats en la recerca de feina

L’esdeveniment, que compta amb la col•laboració de tots els ajuntaments de la comarca, es presenta com l’escenari ideal per a multiplicar les teves possibilitats de trobar feina o d’iniciar un projecte d’emprenedoria.

L’entrada El govern cunitenc dóna suport a la 1ª Fira comarcal dedicada a l’ocupació i l’emprenedoria ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.