El govern de Cunit, en representanció Jaume Casañas com a alcalde i Xavier Lorenzo com a segon tinent d’alcalde, s’ha reunit aquest matí amb el nou secretari d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores.

El motiu d’aquesta trobada ha estat posar sobre la taula diferents aspectes relacionats amb les instal·lacions ferroviàries de Cunit tant dins com a l’entorn de l’estació de tren. El pas de vianants sota la via és un dels punts on l’ajuntament de Cunit hi té el focus posat ja que al no sesr competència municipal, el Consistori no hi pot actuar. Tal i com es va anunciar fa uns dies, el govern cunitenc ha pogut reunir-se amb el nou responsale del Ministeri de Transports i posar-li de manifest la necessitat i la urgència d’actuar en el manteniment i millora d’aquest pas que no va estar contemplat en el seu dia en les obres de reforma de l’estació.

D’aquesta trobada ha sorgit l’acord de continuar avançant en el trapàs a l’Ajuntament d’aquest pas un cop s’hagin fet les obres d’adequació del mateix per a persones de mobilitat reduïda. “Les converses van per bon camí”, explica l’alcalde Jaume Casañas, “aviat podrem comptar amb un protocol d’actuació entre l’ajuntament i ADIF. Continuem treballant per millorar infraestructures com aquesta, molt recurrents per la nostra ciutadania”.