El govern cunitenc, representat per l’alcalde Jaume Casañas, per la primera tinent d’alcaldia Dolors Carreras i pel regidor Xavier Lorenzo, ha visitat aquest matí als màxims responsables del Consorci de la Zona Franca, concretament amb Pere Navarro, Vicepresident – Delegat especial de l’Estat.

L’objectiu de la visita ha estat visualitzar la necessitat inversors al municipi de Cunit i cercar col·laboracions que permetin obrir noves vies d’entrada d’inversions a Cunit.

Segons Jaume Casañas, “la visita ha estat molt profitosa. Hem explicat les característiques i potencials del nostre municipi i els hem explicat la necessitat de comptar amb nous inversions que ens ajudin a desenvolupar econòmicament Cunit amb nous valors i que, a més, fomentin l’ocupació de la nostra ciutadania”.

Dolors Carreras ha volgut destacar que “seguirem buscant les millors opcions per Cunit. Avui hem aconseguit obrir una nova opció a l’arribada de noves empreses que ajudin a l’economia local i que també esdevinguin llocs de feina pels cunitencs i cunitenques. Comptar amb el Consorci de la Zona Franca ens dona garantia per aconseguir generar valor econòmic i social”.

El Consorci de la Zona Franca, és una entitat amb més de 100 anys de recorregut que gestiona el polígon industrial de la Zona Franca i la seva zona duanera, a més de promoure multitud de projectes a altres zones de la ciutat i de l’àrea metropolitana, vinculats sempre a activitats d’alt valor afegit i amb un fort component d’innovació.