La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó ha visitat aquest dijous diferents punts del municipi de Cunit, acompanyada per l’alcalde Jaume Casañas i el segon tinent d’alcalde Xavier Lorenzo.

L’objectiu de la visita ha estat veure de primera mà diferents equipaments que han comptat i que comptaran amb el suport econòmic dels programes d’ajuda a municipis de la Diputació, com el servei de Bicibuc, el futur Centre de negocis-CoWorking que obrirà properament, i també el govern cunitenc ha volgut mostrar sobre el terreny l’estat i les característiques dels accessos als barris de muntanya.

L’alcalde Jaume Casañas li ha manifestat la “necessitat de millorar les carreteres d’accés degut a la importància que tenen tant dins del municipi com a vies que connecten diversos nuclis de població de Cunit, com a traçats que connecten el litoral de la comarca amb municipis d’interior com l’Arboç”. Casañas ha demanat la col·laboració de la Diputació de Tarragona en la catalogació d’aquestes vies i que es considerin vies urbanes.

Tanmateix, l’alcalde s’ha mostrat molt satisfet per aquesta visita de la presidenta i agraeix l’interès mostrat per conèixer Cunit, ja que “d’aquesta manera hem tingut l’opotunitat de mostrar com és Cunit, moltes vegades considerat el darrer poble de Tarragona”.

A banda de la visita a Costa Cunit, i en el marc de la visita institucional al municipi la presidenta Noemí Llauradó s’ha apropat al Bicibuc situat al costat del poliesportiu municipal, que consta de 6 aparcaments independents per a bicicletes, que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona destinant un total de 16.819 euros.

Després de visitar el Bicibuc, la presidenta de la Diputació ha conegut altres projectes d’interès per al municipi com ara el Centre de Negocis, un equipament municipal que funcionarà com a espai de coworking que entrarà en funcionament a finals d’any i per a la creació del qual s’ha
sol·licitat la col·laboració de la Diputació.

Durant la visita a Cunit, Llauradó ha celebrat l’impuls “d’iniciatives com la del Bicibuc, que tenen com a objectiu impulsar la mobilitat sostenible i ha destacat la importància de conèixer de primera mà les obres i projectes que es duen a terme arreu dels municipis per millorar-ne les oportunitats i augmentar el benestar de la ciutadania”.