L’equip de govern cunitenc, representat per l’alcalde Jaume Casañas i per la regidora de Salut, Inés Garcia, s’han reunit aquest matí amb representants del CatSalut per a posar damunt la taula diversos aspectes relacionats amb la problemàtica de manca de personal mèdic al CAP Cunit.

Per part del CATSalut han assistit Carme Bertral, Secretària d’Atenció Sanitària i Participació, Gemma Valeta, Gerent Àmbit Metropolità Sud Regió Sanitària Barcelona i Blanca Muntané, Directora del Sector Sanitari Alt Penedès i Garraf.

En aquesta trobada s’ha tractat aquesta manca de metges i també altres aspectes com la millora del reforç de personal a l’estiu tenint en compte l’increment poblacional del municipi.

A més, el govern també ha traslladat les queixes de cunitencs i cunitenques pel que fa a l’atenció telefònica que pateix la població a l’hora de trucar al CAP i les dificultats que s’atenguin les trucades així com també diverses queixes relacionades amb l’atenció que es rep al mostrador d’entrada.

La demanda del govern és que se solucionin aquestes situacions i també que es valori tenir el CAP Cunit obert en cap de setmana, en horari combinat amb el CAP Cubelles, ara per ara servei que només es presta al municipi veí.

En un mes tindrà lloc una nova reunió per fer el seguiment d’aquestes situacions.