Des de l’Ajuntament, es lamenta l’accident de la setmana passada i reclama l’actuació de la Generalitat

 

Cunit,  17 de juliol de 2019.- L’alcaldessa Dolors Carreras, i el regidor d’Urbanisme Jaume Casañas, van visitar la Direcció General de Carreteres per tal de posar sobre la taula l’estat actual del projecte de millores de la C31 al seu pas per Cunit que la Generalitat de Catalunya va presentar al juny de 2017.

Recordem que el projecte recollia un seguit de millores a portar a terme degut al trànsit elevat que es registra en aquesta via a Cunit (entre 17.000 i 20.000 vehicles diaris).

Per millorar la mobilitat i la seguretat viària, el departament de Territori havia previst diferents actuacions al llarg dels 2.5 km de la travessera de Cunit.

Dolors Carreras, alcaldessa de Cunit, explica que “la C31 a Cunit està integrada dins de la trama urbana, per tant, és molt necessari que sigui una via segura tant per vianants com per conductors. Lamentablement, el nombre d’accidents és elevat i cal l’actuació de la Generalitat amb urgencia”.

Per la seva banda, Jaume Casañas, regidor d’Urbanisme, també demana “que la Direcció General de Carreteres prioritzi l’execució d’aquest projecte. És urgent que aquesta via es transformi en un espai que faciliti el trànsit de vehicles i compti amb els elements imprescindibles que la facin segura pels vianants”.

El projecte també destaca tres actuacions més localitzades per a millorar la seguretat i facilitar la canalització del trànsit i del pas de vianants. Així, es preveu construir una nova rotonda al carrer Montblanc i millorar els encreuaments de la C-31 amb els carrers de l’Ebre i de les Sorres i amb el carrer de les Figueres i l’avinguda Diagonal.

L’entrada El Govern demana accelerar el projecte d’arranjament de la C31 a Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.