El Govern de la Generalitat de Catalunya va anunciar ahir tarda que revisarà el planejament de 41 municipis litorals per reduir les noves construccions i protegir el paisatge. Cunit forma part dels 41 municipis dins del Pla director urbanístic (PDU) de revisió de sòls no sostenibles del litoral de Malgrat de Mar a Alcanar.

L’equip de govern municipal rep positivament aquesta notícia que es considera una oportunitat per a aconseguir comptar amb un planejament municipal actualitzat i també amb garanties de futur per a continuar construint un model de poble sostenible i amb una major qualitat de vida.

Segons el govern municipal “volem liderar aquesta revisió, ja tenim damunt de la taula el POUM i poder fer-ho colze a colze amb la Generalitat ens permet establir el model de poble que volem per Cunit i en el qual s’hi visqui, es respecti el nostre patrimoni natural, un municipi que generi oportunitats laborals i que tingui una enconomia local activa”.

El govern de Cunit té clar que “els paràmetres de 2006 no són els actuals i per això ens posem des d’ara mateix a disposició de la Generalitat per començar a dibuixar la millor proposta pel futur de Cunit”.