Calafell, Cubelles, Cunit, El Vendrell i l’Arboç presenten un programa conjunt per gaudir d’un gran cap de setmana.

L’Auditori de l’Arboç ha estat escenari de la presentació conjunta del programa d’actes del Carnaval 2023 del Penedès Marítim del cap de setmana del 17, 18 i 19 de febrer de 2023. Els carrers del Vendrell, Calafell, l’Arboç, Cunit i Cubelles tornaran a acollir les disfresses, les carrosses i les comparses sense mascaretes 3 anys després recuperant totalment la normalitat.

Normativa comuna.

Un dels aspectes a destacar és la harmonització dels criteris i la normativa per a participar a qualsevol de les rues dels municipis del Penedès Marítim.

Horaris compatibles.

Un altre aspecte important és la coordinació d’horaris perquè tan els participants puguin prendre part a totes les rues i el públic en pugui gaudir. Així, el Vendrell ha avançat la rua del divendres 17 de febrer a les 18.30 hores, mentre que la de Segur de Calafell començarà a les 22.00 hores. El dissabte, Cunit celebrarà la seva a les 18.30 hores igual que Cubelles i la de Calafell Platja serà a les 22.00 hores. Diumenge al matí a les 12h serà a l’Arboç i a la tarda a les 17h a Calafell poble i platja.